• Bel direct 030 - 227 26 19
  • De Limiet 26a 4131NR Vianen
  • Contact
Reparaties Pro 12.9 gen 2
A1670
A1671
A1821
Pro 10.5
A1701
A1709
A1852
Pro 9.7
A1673
A1674
A1675
Pro 12.9
A1584
A1652
LCD vervangen o.a. o.a. o.a. o.a.
Glas (touchscreen) vervangen o.a. o.a. o.a. o.a.
Accu vervangen o.a. o.a. o.a. o.a.

iPhone Dokter Vianen repareert alleen maar iPhones & iPads. Hierdoor zijn onze reparateurs specialisten geworden in het repareren en herstellen van alle iPads. Wij repareren uw iPad met originele kwaliteit onderdelen. Dit doen wij om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Uw iPad werkt en voelt weer precies hetzelfde als toen het de fabriek van Apple verliet. Doordat wij uitsluitend met originele kwaliteit onderdelen werken zijn wij niet de allergoedkoopste in de markt, maar wel de beste in de markt. Ons retourpercentage voor foute reparaties is nagenoeg 0.

De reparatie van uw iPad duurt gemiddeld 45 minuten en kan uitgevoerd worden terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Meestal hebben wij alle onderdelen voor uw iPad op voorraad, maakt u een afspraak voor dezelfde dag dan kunt u het beste even voor de zekerheid bellen. Voor afspraken op de volgende dag of later hebben wij altijd alles voor u klaarliggen.

Maak nu een afspraak

Indien uw iPad meerdere problemen heeft dan krijgt u van ons 20 euro korting. Wij hoeven namelijk maar 1x uw iPad open te maken. Bijvoorbeeld: nieuw scherm + nieuwe batterij = 20 euro korting.

Het type nummer van uw iPad staat op de achterkant van uw iPad. Met het typenummer kunt u het juiste model vinden. Bijvoorbeeld A1474.

U kunt bij ons pinnen en een factuur op (bedrijfs)naam is mogelijk. U heeft 6 maanden garantie op onze reparaties.

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur en op uw reparatie wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze locatie is slechts 1 minuut gelegen van knooppunt Everdingen (A2 en A27). Omdat wij tot 22:00 uur (op afspraak) open zijn kunt u gemakkelijk na uw werk bij ons langskomen. Dit scheelt weer in uw kostbare tijd.

Andere reparaties zijn op aanvraag ook mogelijk. Neem s.v.p. contact met ons op als uw reparatie er niet tussen staat. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw, arbeidsloon en onderdelen.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor de reparatie. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. Wij zijn elke dag tot 22:00 geopend!