• Bel direct 030 - 227 26 19
  • De Limiet 26a 4131NR Vianen
  • Contact

iPhone 11 PRO / 11 PRO MAX

Reparaties 11 PRO 11 PRO Max
Scherm vervangen € 489,- € 429,-
Batterij vervangen o.a. o.a.
Laad connector (lightning port) o.a. o.a.
Microfoon vervangen o.a. o.a.
Camera achterkant o.a. o.a.
Camera voorkant o.a. o.a.
Speaker vervangen o.a. o.a.
Oorspeaker vervangen € 89,- € 99,-
Backcover (compleet met frame) o.a. o.a.
Screen protector € 9,- € 9,-

iPhone Dokter Vianen repareert alleen maar iPhones. Hierdoor zijn onze reparateurs specialisten geworden in het repareren en herstellen van alle iPhones. Wij repareren uw iPhone met originele kwaliteit onderdelen. Dit doen wij om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Uw iPhone werkt en voelt weer precies hetzelfde als toen het de fabriek van Apple verliet. Doordat wij uitsluitend met originele kwaliteit onderdelen werken zijn wij niet de allergoedkoopste in de markt, maar wel de beste in de markt. Ons retourpercentage voor foute reparaties is nagenoeg 0.

De reparatie van uw iPhone duurt gemiddeld 30 minuten en kan uitgevoerd worden terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Meestal hebben wij alle onderdelen voor uw iPhone op voorraad, maakt u een afspraak voor dezelfde dag dan kunt u het beste even voor de zekerheid bellen. Voor afspraken op de volgende dag of later hebben wij altijd alles voor u klaarliggen.

Maak nu een afspraak

Indien uw iPhone meerdere problemen heeft dan krijgt u van ons 20 euro per extra reparatie korting. Wij hoeven namelijk maar 1x uw iPhone open te maken. Bijvoorbeeld: nieuw scherm + nieuwe batterij = 20 euro korting.

U kunt bij ons pinnen en een factuur op (bedrijfs)naam is mogelijk. U heeft 6 maanden garantie op onze reparaties.

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur en op uw reparatie wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze locatie is slechts 1 minuut gelegen van knooppunt Everdingen (A2 en A27). Omdat wij tot 22:00 uur (op afspraak) open zijn kunt u gemakkelijk na uw werk bij ons langskomen. Dit scheelt weer in uw kostbare tijd.

Andere reparaties zijn op aanvraag ook mogelijk voor uw iPhone. Neem s.v.p. contact met ons op als uw reparatie er niet tussen staat. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw, arbeidsloon en onderdelen.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor de reparatie. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. Wij zijn elke dag tot 22:00 geopend!